Vytáčení medu
|
23.05.2013, 12:20 PM
Příspěvek: #5
|
|||
|
|||
RE: Vytáčení medu
Řepkový krystalizuje velmi rychle, cca do 14 dní je z něj kaše. Může i dřív, je to o tom co mimo řepky do medu nanosily, poměr fruktózy a glukózy a na teplotě skladování. Čím chladněji tak krystalizuje rychleji.
Já mám řepkový med rád, docela jej upřednostňuji, ale všechen řepkový med pastuji. |
|||
Hlasování: Leoš Dvorský (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Příspěvky k tématu |
Vytáčení medu - Milan Urík - 21.05.2013, 12:32 PM
RE: Vytáčení medu - Petr Mirovský - 21.05.2013, 01:54 PM
RE: Vytáčení medu - Milan Bencúr † - 21.05.2013, 09:29 PM
RE: Vytáčení medu - Nytra Boleslav - 23.05.2013, 10:00 AM
RE: Vytáčení medu - Aleš Molčík - 23.05.2013 12:20 PM
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)