Co se děje v úlech teď
|
17.12.2014, 07:29 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.12.2014 07:39 PM od renttip.)
Příspěvek: #469
|
|||
|
|||
RE: Co se děje v úlech teď
(17.12.2014 02:48 PM)Tomáš Palata napsal(a):Omlouvám se, za první větou mi vypadl otazník(17.12.2014 02:34 PM)renttip napsal(a): Leoši, Radku a další, co máte ve věci jasno, nebylo by dobré více psát do časopisu Včelařství a třeba i pod hlavičkou ŠPV.Ne že by ta věta nedávala smysl, ale nechtěl jsi na konci místo tečky napsat otazník...? Pokud ne, souhlasím s tím, že by nebylo dobré psát do Včelařství. Ztráta času. ![]() (17.12.2014 05:02 PM)Ladislav Kohout napsal(a):To já jsem taky v trojúhelníku, ale tak trochu bermudským (proto jsem založil království včelího klátu_v jiném vlakně), ale doufám, že se to dá s trochou zábavy trochu změnit, jinak k tomu nikoho nepřitáhnu.(17.12.2014 03:46 PM)Tomáš Palata napsal(a): Byl jsem na třech přednáškách Leoše Dvorského tady u nás v okolí.Já taky na třech, ale ne v okolí. Bydlím v "trojúhelníku" Leoš Dvorský, Honza Jindra, Zdeněk Žák. Před dvěma roky jsem navrhoval předsedovi že je postupně pozveme, on odpověděl že nikoho takového nezná. A tak k nám dál jezdí Titěra s "včelími produkty" a samotnému už mu to je blbé, že co nám má pořád o tom vosku a medu vyprávět, že už to známe líp než on. |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 9 Host(é)