Lis na med
|
11.06.2013, 04:55 PM
Příspěvek: #9
|
|||
|
|||
RE: Lis na med
Skutečně je rozdíl v chuti mezi medem získaným pomocí medometu a cezením?
Pokud ano, zajímalo by mě, čím to je? Nevidím příliš velký rozdíl v tom, jestli ho v nádobě něčím rozsekám na kaši, nebo ho roztočím a po stěnách nádoby nechám stéci. Přes cedník jde pak v obou případech. |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Příspěvky k tématu |
Lis na med - Jan Hucko - 04.06.2013, 03:54 PM
RE: Lis na med - Mlha - 04.06.2013, 04:28 PM
RE: Lis na med - Jan Hucko - 06.06.2013, 04:07 PM
RE: Lis na med - bohemia.gall - 05.06.2013, 09:15 PM
RE: Lis na med - Milan Bencúr † - 06.06.2013, 09:14 PM
RE: Lis na med - Jan Hucko - 06.06.2013, 09:57 PM
RE: Lis na med - Aleš Molčík - 11.06.2013, 01:38 PM
RE: Lis na med - Milan Bencúr † - 11.06.2013, 03:46 PM
RE: Lis na med - Martin Nezbeda - 11.06.2013 04:55 PM
RE: Lis na med - Aleš Molčík - 11.06.2013, 05:45 PM
RE: Lis na med - schützmeister - 14.06.2013, 11:12 PM
RE: Lis na med - Milan Bencúr † - 11.06.2013, 08:29 PM
RE: Lis na med - Jan Hucko - 15.06.2013, 03:52 PM
RE: Lis na med - Aleš Molčík - 15.06.2013, 07:32 PM
RE: Lis na med - Jan Hucko - 16.06.2013, 09:41 AM
RE: Lis na med - Jan Hucko - 26.06.2013, 01:27 PM
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)