Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SymBeeotic - prirodzená obrana včelieho superorganizmu
29.12.2013, 09:02 PM
Příspěvek: #4
RE: SymBeeotic - prirodzená obrana včelieho superorganizmu
(29.12.2013 05:24 PM)Macek napsal(a):  Na 1.sviatok vianočný pred obedom som s motykou zamieril do rohu záhrady kde v lete rástol kostihoj. Vykopal som pár korienkov , postrúhal na kuchynskom strúhadle. Tí čo to poznáte viete že vznikne poriadne slizká kaša. Urobil som z nej placku , priložil na prst , natiahol naň kúsok igelitového vrecka a na to palec zo starej rukavice. Aké polo moje prekvapenie keď do večera z čierneho prstu bol už len jemne červený a aj bolesť výrazne ustúpila. S tou plackou som to ešte dvakrát zopakoval a na 2.sviatok vianočný večer som už tancoval polku s manželkou na Štefanovskej zábave.

Haribol Míro, díky za příspěvek, kde je jasně vidno jak přírodní léky umí opravdu léčit a že to není nic složitého se je naučit používati.

Sám s těmito věcmi pracuji již třicet let a chtěl bych tímto požádat administrátora o založení nového vlákna třeba s názvem "Co všechno pro nás příroda může udělati". Myslím že se tam za čas shromáždí mnoho užitečných rad do života v kvalitě dobra.

Mějte se všichni krásně novoročně a včeličkově, Tonda.
Hlasování:
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: SymBeeotic - prirodzená obrana včelieho superorganizmu - tondabh - 29.12.2013 09:02 PM

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)