Prodám 1x Warre a 1x Dadant US
|
04.03.2014, 02:09 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.03.2014 11:36 PM od Debora.)
Příspěvek: #1
|
|||
|
|||
Prodám 1x Warre a 1x Dadant US
nabízím nepoužitý úl Warre od Holtermanna
3x nástavek (jeden na koukání) izolovací nástavek střecha dřevěné dno cena 2000 Kč vysoké dno na fotce není součástí nabýdky ![]() ![]() ______________ použitý Dadant US varroa dno s plenkou a letákem plodový nástavek 482 x 285 mm medník s rámečky 482 x 141 mm Adamovo krmítko 12 litrů krmítko rámeček isolovací nástavek dvě mezistěny mřížka dřevěná stříška vše co je nafoceno cena 2000 Kč ![]() ![]() ![]() ______________ Warre stříšku na Dadant 600 Kč ![]() ![]() |
|||
04.03.2014, 01:59 PM
Příspěvek: #2
|
|||
|
|||
RE: Prodám 1x Warre a 1x Dadant US
Snad nepřestáváš včelařit, Deboro???
Včelařit bez chemie je normální! Včely jsou přírodním bohatstvím a partnerkami, ne pouhým výrobním prostředkem! |
|||
04.03.2014, 02:35 PM
Příspěvek: #3
|
|||
|
|||
Ahoj Leoší,
dělám assanaci, ruším Dadanty a chci se zbavit neobydlených Warréček. Letošnímu včelstvu nabízím japonské mrakodrapy. Ale včelařit jsem ještě nezačala, včelstvu nabízím jen ubytování a základní zdravotní službu. ![]() P.S. Včelí demokracie je na cestě ![]() |
|||
Hlasování: renttip (+1), Jan Hucko (+1), schützmeister (+1) | |||
04.07.2015, 06:18 PM
Příspěvek: #4
|
|||
|
|||
Do ŠPV mailu přišla následující nabídka:
Dobrý den, ráda bych vaším prostřednictví oslovila členy nakloněné přirozenému včelaření s nabídkou odprodeje včelích úlů typu "Warre" jsou vyrobené na zakázku dle návodu staženého z internetu (posílám v příloze) jsou vyrobené z krásného dřeva javoru, podstavec z dubu, horní loučky z lípy ...úly jsou vlastnoručně pomalované a ošetřené lněným olejem (viz příloha) důvodem prodeje je ukončení včelaření ...po třech letech včelaření se u mě projevila silná alergie na včelí bodnutí (dva úly byly obsazené jednu sezonu, třetí je úplně nový) ...úly jsou krásné a nechci aby zůstaly ležet ladem cena 2000,- Kč za sestavu (o ceně je možno jednat) jsem z Olomouce ...do 20km můžu úly kupci dovézt předem děkuji za sdílení inzerátu s vřelým pozdravem Michaela Golová (dříve Wolfová) Máte-li někdo zájem napište na adresu: wolf.mi@centrum.cz a nechte si poslat fotku, mně nejde foto přidat. |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)