Úly, kde nakoupit - levné a kvalitní
|
22.12.2014, 08:42 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.12.2014 09:22 PM od MajaSk.)
Příspěvek: #33
|
|||
|
|||
RE: Úly, kde nakoupit - levné a kvalitní
(21.12.2014 02:28 PM)schützmeister napsal(a):(20.12.2014 01:56 PM)MajaSk napsal(a): asi nesprávne, nalietavané strednou časťou planiny, oproti Gombasecká jaskyňa. Skoro je to zarastené všetko - väčšinou záujmy poľovných revírov - ovce sa už nechovajú v tejto časti okresu. Ešte tak na našej dobšinskej doline pár kúskov, žiadne masívne spásanie. Niekedy boli salaše nad každou dedinou, dnes na trase Rožňava - Rejdová 32 km dolina, 2 salaše. Je to normálne?Jestli je Rožňava vlevo, tak to chápu dobře, a nebo je to úplně opačně / což si myslím spíš - ze Silici na Plešiveckú /. áno Rožňava je vľavo to chápete dobre, ak plešivecká stránka na FB má foto zo silickej strany na Konyárt tak vám ju sem vlepnem. Podľa mňa sú to 2 perly Gemera, teda aspoň pre mňa mám tu video spolku pre rodnú obec Plešivec - ľudí si nevšímajte, ale pohľad na Plešiveckú je nádherný, i keď na tie pár lúky to už zaniklo. Tá najväčšia lúka už je zarastená a bola to jedna z najkrajších lúk na Slovensku vo výmere pár sto km2 krásne spomienky pri pozeraní |
|||
Hlasování: Rasťo 71 (+1), schützmeister (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)