Přirozený život včelstev versus člověk J.Nymsa
|
22.09.2014, 04:51 PM
Příspěvek: #131
|
|||
|
|||
RE: Přirozený život včelstev versus člověk J.Nymsa
(22.09.2014 02:41 PM)jirka.marx napsal(a): Podívej se Toníčku, já tady nebudu obhajovat pana Nymsu , koukám nějak jste si nesedli, knížku si přečti, jeho písemný projev je úplně jiný než ústní. "Podívej se Toníčku, já tady nebudu obhajovat pana Nymsu" - konečně dobrý nápad, jsem rád že jsi pochopil. "koukám nějak jste si nesedli" - naopak vůbec nic proti němu jako osobě či dušičce nemám, ale jak jsem výše uvedl nemám rád když někdo mate veřejnost. "já si pár úlů podle jeho předlohy udělám" - držím Ti palce, ale to jsi si na zkoušku mohl půjčit ty co má "navíc". ![]() "Jak jsi na tom s VD???" - já docela dobře a včeličky doufám také, nemají to letos holky jednoduché. "jak se kontroluje množství zásob na zimu__??" - tak tuto operaci nechávám na synáčkovi, který je již zkušená decimálka, potěžká úl a řekne co je třeba dál zrobiť. Ve většině případů, když vidím jak při zvedání rudne, už vím že není třeba nic doplňovati, a tam kde to jde zlehka už vařím speciál čajík, který obohatím cukrem. Měj se krásně včeličkově, Tonda. |
|||
Hlasování: Debora (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)