Co se děje v úlech teď
|
04.04.2014, 02:32 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.04.2014 02:49 PM od Leoš Dvorský.)
Příspěvek: #231
|
|||
|
|||
RE: Co se děje v úlech teď
(03.04.2014 10:20 PM)Aleš Molčík napsal(a): Trnky só všade pojmenovany sténě. Trnkovice je tradiční nápoj z Valašska, ty malý kyselí trnky se musí na keři nechat projít mrazem a potom se sbírají do bečky, kvasí a pálí. Hanáci tradičně pálili Režnou, pálenka ze žita. U mně již trubci létají a masově se lihnou, včera jsem si hodil pro radost první serii. LD (04.04.2014 01:40 PM)schützmeister napsal(a):(04.04.2014 01:07 PM)Jaro Stoklasa napsal(a): Hm... Moje dva warre včelstvá neobsadajú ešte ani 2 nadstavky. Jedno malo vystavané síce pred zimou oba, ale včely sa zmestili tak do jedného, druhé zimovalo v plných dvoch, no teraz obsadajú tak cca 1,5 nadstavku oba.Nic proti, ale jestli to máš v 800m.n.m., nebude to zásadní chyba. Taky je potřeba mít místí včely, žádný singry a tak. Mě v 800 zatím taky spí, ještě minulý týden tam byl sníh. Michale, jak jsou ty tvoje místní mírné? Dá se v nich bez nebo musíš mít skafandr jaku arfikanizované nebo neco mezi. Nechtělo by to v případě ostřejší varianty nějak zušlechtit? LD Včelařit bez chemie je normální! Včely jsou přírodním bohatstvím a partnerkami, ne pouhým výrobním prostředkem! |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 3 Host(é)