Zkušenosti s volnou stavbou
|
29.03.2014, 12:12 PM
Příspěvek: #191
|
|||
|
|||
RE: Zkušenosti s volnou stavbou
(28.03.2014 03:10 PM)schützmeister napsal(a):(28.03.2014 02:08 PM)Leoš Dvorský napsal(a): Mám takový pocit, že někteří, kteří navštíví nějakou včelařskou "skolu" do sebe natahnou nově upravená včelařská dogmata a nevidí, že jsou zase tam, jako těch 99,57% včelařů, včelařících klasicky, tedy technokraticky.Jo, to mě připomělo, že jsem po deseti letech zase na začátku. Narozdíl od prvních několika let, kdy jsem přesně věděl, jak to má fungovat. Čím toho člověk vidí víc, tím, víc má pocit, že toho zase tak moc neví. Jasně každý má své motivy a není třeba se nad tím pohoršovat, i když to občas udělám. Myslím si, že každý normální včelař toho udělá pro životní prostředí více než kterýkoliv dosavadní ministr životního prostředí. Nemám obavy, že masa lidí bude mít warréčka a pod., bude to ale určité zpestření a další možnost poznání. Ono totiž dělat věci jednoduše znamená taky vědět a umět poznat toho více a to někdy dost bolí . Ale stejně řekněte nebyly ty krnížky ve stylu M.Retigové ... vraž tam , kvrdlačku, dvě vejce, špetku soli a petózu, a vydrží stát hodínu... kouzelné? ![]() Včelařit bez chemie je normální! Včely jsou přírodním bohatstvím a partnerkami, ne pouhým výrobním prostředkem! |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)