Co se děje v úlech teď
|
20.02.2014, 11:22 PM
Příspěvek: #154
|
|||
|
|||
RE: Co se děje v úlech teď
(20.02.2014 09:59 PM)Leoš Dvorský napsal(a): Tak to je ode mne klasika. Něco si přečtu až za čas a než na to zareaguji, zapomenu.Začíná frmol, takže omluva přijata ![]() Pokud tomu rozumím, jde o to, strkat trubčinu ke kraji a na druhou stranu česna v případě kombinovaných. Je to tak jednoduchý ? Nebo to zjednodušuju ? ![]() Popravdě trubčnu dole či uprostřed mi staví jen když jim tam řežu a to nemám moc rád. Kombinované dobrovolně taky nestaví - jen třeba od loňska nedostavěný, na špatný místo znovudaný. Ty, jak říkáš, stavební / ale jsou všechny stavební, ne ? / mě většinou staví celistvě, nic neflikujou - takže bu%d mám od shora dolu trubčinu, nebo dělničinu, někdy je plást nahoře či ukrajů medový - větší dělničina. Takže to spíše bude o tom, správně dávat prázdné rámky - tedy na kraj nebo nahoru ? A ne různě dovnitř ? Možná, že mi neflekují taky proto, že je nijak nešetřím - na jaře musí postavit celý nový plodiště 39x30 + medník 39x15 - takže mají volnou ruku, nemusí nikde přistavovat trubčinu po pár buňkách. Mohlo by to být tím ? |
|||
Hlasování: Milan Bencúr † (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 13 Host(é)