Environment a zdravá výživa
|
04.01.2014, 05:05 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.01.2014 05:08 PM od Aleš Molčík.)
Příspěvek: #61
|
|||
|
|||
RE: Environment a zdravá výživa
Květový med rozpustit ve vodě, změřit moštoměrem cukr v roztoku, mělo by být cca 22°. Nechat dvěma hranolky podloženou nádobu s roztokem vykvasit, to trvá 2-3 týdny podle teploty, nejlépe to kvasí v létě, a potom do palírny, doma je to riziko.
P.S. A ti co si stěžují, že mají řepkový med, si začnou stěžovat, že ho mají málo. Tahle pálenka z řepkového medu je od slívy nerozeznatelná. |
|||
Hlasování: roman pochop (+1), Debora (+1), Milan Bencúr † (+1), Miroslav Macek (+1), Jaro Stoklasa (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)