Téma uzavřeno 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Environment a zdravá výživa
04.01.2014, 05:05 PM (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.01.2014 05:08 PM od Aleš Molčík.)
Příspěvek: #61
RE: Environment a zdravá výživa
Květový med rozpustit ve vodě, změřit moštoměrem cukr v roztoku, mělo by být cca 22°. Nechat dvěma hranolky podloženou nádobu s roztokem vykvasit, to trvá 2-3 týdny podle teploty, nejlépe to kvasí v létě, a potom do palírny, doma je to riziko.

P.S. A ti co si stěžují, že mají řepkový med, si začnou stěžovat, že ho mají málo. Tahle pálenka z řepkového medu je od slívy nerozeznatelná.
Hlasování: roman pochop (+1), Debora (+1), Milan Bencúr † (+1), Miroslav Macek (+1), Jaro Stoklasa (+1)
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Téma uzavřeno 


Příspěvky k tématu
Environment a zdravá výživa - tondabh - 16.12.2013, 11:01 PM
RE: Environment a zdravá výživa - Aleš Molčík - 04.01.2014 05:05 PM
RE: Environment a zdravá výživa - Milan Urík - 05.01.2014, 10:04 PM

Skok na fórum:


Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)