ŠPV-hnutí-cesta a cíl
|
22.12.2012, 12:19 AM
Příspěvek: #42
|
|||
|
|||
RE: ŠPV-hnutí-cesta a cíl
(06.12.2012 10:02 PM)Mamevcely napsal(a): ODPOVĚĎ:Karle zdravím tě rád. Ovšem mandát odmítám dát. Jsme přeci jen jinak fungující společenství a jsem zásadně proti. Navenek nemáme subjektivitu a nemáme proto jako celek nárok na pozvání. Můj mandát rozhodně né. Čili může jednat jen a jen za sebe. Moc děkuju za pochopení. Není to osobní. Je to systémové. Asi již trochu pozdě ke kulatému stolu, ale k problematice to asi ještě pozdě není: ![]() Já si myslím v podstatě něco podobného jako Václav. Nebo jinak řečeno mi to tak vyhovuje. Šance pro včely je založena na nějakých myšlenkách, které jsou deklarovány a které by se měly měnit či upravovat co nejméně. Kolem nich je možné si rozvíjet a ujasňovat postupy, zkušenosti, teorie... Budovat orgány a dávat úkoly si myslím, že není třeba. Tak i s vystupováním nás jednotlivých příznivců si myslím, že to může být takové, že každý zastupuje sám sebe a přitom může propagovat deklarované zásady hnutí. Ovšem pokud někdo je ochotný podobně jako doktor Hubač vytupovat i jménem hnutí a můj mandát mu pomůže, budu mu ochotný svůj mandát dát do té míry, do jaké bude propagovat a podporovat myšlenky hnutí. Může to být kdokoliv z příznívců hnutí. Radek Krušina |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)