Co pak to mám za včeličku ?
|
22.10.2013, 12:55 PM
Příspěvek: #18
|
|||
|
|||
RE: Co pak to mám za včeličku ?
(22.10.2013 11:17 AM)Leoš Dvorský napsal(a): Ono to je ale hodně nepřesné a je to ještě jenom pravděpodonost. Nakonec se to dá objednat i u VÚD. Výsledky jsou ale takové, že když stejný vzorek dělají dva různí lidé, jsou i výsledky diametrálně odlišné. Nejpřesnější by byla analýza DNA.Křídla jsem nezkoušel, jelikož na to nejsem dost technicky zdatný. Dol dělá analýzu jako jeden z mála v evropě, palec nahoru. Je to ale tak, na co ? ![]() Když se zadaří a pošle do tohodle tématu víc lidí snímečky, možná zjistíme, to co je zjevné - že různé názvy obchodních klonů je jen obchodní trik, stejně materiál vypadá pokaždý jinak a taky se jinak chová. Je k zamyšlení, zda v přírodním včelaření je námět jak se má včela jmenuje, vůbec relevantní. Jestli by ten chov neměl být na jiných základech, než dovozu a koupě něčeho uměle odchovaného ? A, protože je to už jiná kapitole, nechám to na téma " přírodní šlechtění ". Tady to tím nezahlcujme, nechme místo fotkám a vizáži, zatím se to rozvíjí velmi plodně. |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 6 Host(é)