Co se děje v úlech teď
|
26.09.2020, 12:46 PM
Příspěvek: #2115
|
|||
|
|||
RE: Co se děje v úlech teď
(20.09.2020 06:22 PM)Leoš Dvorský napsal(a): 13) Třeba včera jsem znovu hodnotil, které oddělky spojím. No některé jsou tak krásné, že se mi je až spojit nechce, protože ta hlavní včelstva jsou ve stavu, kdy je to zbytečné (až na jedno včelstvo, které jste toho 12.9. hledali. Jedno včelstvo z 24 na tom stanovišti je OK..... Škoda, že jsem 12.9. nemohl přijet. Vrtá mi pořád Leoši hlavou jedna věc. Na jednom stanovišti jste spokojen jen z jedním včelstvem z 24. Možná mou začátečnickou optikou bych předpokládal, že díky intenzivní selekci a pokroku v zootechnice a diagnostice, máte podmínky na včelnici a ve svém provozu už stabilní a jen ladíte "dokonalé". No ale to je asi moje mylná představa ![]() ![]() Pro inspiraci by mně zajímalo teda ten konkrétní stav na tom stanovišti + třeba jaké selekční kritéria tam uplatníte. S čím nejste s nimi spokojen. Díky. Karol PS Kdyby napsal zkušenost i někdo jiný kdo jste tam byli a třeba se i pochlubil, zda úkol splnil a našel to jedno včelstvo ![]() Mistřovice, 330 m.n.m., 13x Langstroth 2/3, volná stavba, medná komora |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 7 Host(é)