Setkávání - nejen Pražská
|
02.03.2020, 10:57 PM
Příspěvek: #36
|
|||
|
|||
RE: Setkávání - nejen Pražská
hezký večer
máte pravdu ve špatném avizovaném datu setkání. Správně je 18.dubna 2020. Jak už jsem psal, je pouze potřeba dohodnout detaily, o organizaci se postarám. Mám vhodný prostor u domu, kde budeme chráněni před případným deštěm a větrem, teplotu bohužel nejsem schopen dopředu odhadnout, ale v půli dubna již bývá dostatečně teplo. nerad bych odrazoval zájemce o toto setkání nějakými administrativními úkony, v odpovědi potvrdím, že zájem beru na vědomí. K počítači se ale většinou až na výjimky dostanu až večer, mějte prosím proto trpělivost a pokud se neozvu do 2 dnů pro jistotu napište opakovaně. nechci dopředu lustrovat, kdo má jaké zkušenosti, budu vycházet z předpokladu vlastního, že jsem v tomto případě začátečník a proto začneme od základů. Kam se dopracujeme si netroufám odhadnout, bude záležet na zájmu všech zúčastněných, jestli se sejdeme vůbec, jednou nebo vícekrát. Nerad bych ale, aby to vypadalo jako náborová akce do ŠPV, jak určitě již víte, bude probíhat přeregistrace a mírně se zpřísní pravidla pro členy ŠPV. pokud máte nějaké nápady nebo podměty, jak celou akci úspěšně zvládnout napište, určitě máme možnost to probrat třeba tady ny foru. Tyto otázky paří spíše sem na forum, než do soukromé pošty. budu rád za každou připomínku. Mirek |
|||
Hlasování: Jiří Grossmann (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)