Setkávání - nejen Pražská
|
03.11.2019, 12:54 AM
Příspěvek: #14
|
|||
|
|||
RE: Setkávání - nejen Pražská
Rád vzpomínám na akce u Tondy či v Brně a už by mohl nastat čas abych i já trochu přispěl ŠPV.
Mohl bych nabídnout pro jednodenní akci tak pro 10 možná 15 osob byt v Krkonoších. Protože ho pronajímám v zimní sezoně mohla by se zde nějaká akce provést v měsících duben -červen. Nebo pak na podzim. Mohl bych zajistit malé občerstvení a 100 metrů je restaurace, tam by bylo možné domluvit oběd. Byt je velký, velký obývák, dva záchody, dva pokoje, koupelna a má přímý východ ven na terasu, a pak už jen les a louky, takže místa dost. Prostory a malé občerstvení nabízím zdarma. ![]() ![]() Nebo by bylo možné udělat i víkendovou akci na vedlejším penzionu. Tam by se to už muselo platit. Už mi nepatří. Tam by to mohlo být i pro 20 - 50 osob. 20 ubytovat tam, 5 - 6 u mě, další i v jiném penzionu či soukromí. Je tady v okolí 400 m asi 100 lůžek. Nebo je tady dost místa na stan či karavan. Když by se do takovéto organizace někdo chtěl pustit, tak opět termín duben - červen nebo na podzim. Léto a zima je zde sezona. Jestli by se našel někdo, kdo by to dokázal využít a něco tady zorganizovat, tak jsem k dispozici. M.M. |
|||
Hlasování: Oldřich Šlegr (+1), Debora (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)