Důležité Na česně
|
26.10.2018, 08:40 PM
Příspěvek: #4
|
|||
|
|||
RE: Na česně
(12.10.2018 08:53 AM)Roman Smejkal napsal(a): Děkuji za tip na zajímavou knihu. ¨ Romane, já mám obě knížky. Pokud bys hledal vysloveně blbuvzdorné návody, tak ty tam přímo asi nanajdeš ani v jedné z nich, ani to nejde. Nicméně si myslím, že v nich každý , kdo se cítí být tak trochu rebelem, tedy svobodným člověkem, který je zodpovědný sám za sebe vždy a všude, tam najde potřebné, pokud již pro určité informace dorostl. To je můj názor, který ale nikomu nevnucuji. Abych to přiblížil, není možné sednout do auta a říci, že až mne někam doveze, pak teprve natankuji. Ono vyrovnat se neznámým je dáno našim vzděláním a tomu napomáhají, mimo jiné, i knihy jako jsou tyto. Jsou knihy, které jsou psány pro zábavu, knihy s informacemi a také knihy, které byly psány moudrými lidmi, kteří viděli v danou chvíli dál než druzí a nedávali to okatě najevo a to důležité skryli mezi řádky. Takové tyto jsou. Proto jsou tak trochu nadčasové. Záleží ale na každém, co si v nich vybere,co bude vnímat. Pro někoho to mohou být informace autentické, pro někoho aktuální a pro někoho neuchopitelné…. Nic z toho není špatně, protože každý z nás dělá to nejlepší, čeho je v danou chvíli schopen. ld Včelařit bez chemie je normální! Včely jsou přírodním bohatstvím a partnerkami, ne pouhým výrobním prostředkem! |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Příspěvky k tématu |
Na česně - Leoš Dvorský - 29.09.2018, 10:10 PM
RE: Na česně - Roman Smejkal - 12.10.2018, 08:53 AM
RE: Na česně - Leoš Dvorský - 26.10.2018 08:40 PM
RE: Na česně - Skaly - 21.10.2018, 12:30 PM
RE: Na česně - Roman Smejkal - 27.10.2018, 04:59 PM
RE: Na česně - Leoš Dvorský - 27.10.2018, 07:41 PM
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)