Adresy a stanoviště včelstev přístupné všem
|
07.04.2018, 06:42 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.04.2018 06:49 PM od Kocidzin.)
Příspěvek: #13
|
|||
|
|||
RE: Adresy a stanoviště včelstev přístupné všem
(07.04.2018 06:07 PM)Centisi napsal(a): Ina kazdym postriku (jedu) je vylozene napsano ba dokonce zakazano pouzivat ve vetru aby nebylo zasazeno okoli.. Dnes zrovna manželka byla v obchode a byl tam traktorista, kupoval si pulcak vodky, se slovy: Jsem do vecera na poli, snad me to, nez to dodelam, vydrží... ![]() Bydlím na Vysočině, ale ono to jinde nebude jiné, takže se obavám, že kdyby měli dodržovat to, že budou stříkat hnusy jen když nebude foukat, tak vyjedou z JZD, dojedou na pole, tam zjistí, že fouka a mužou jet zase zaptky. Takto den za dnem. Dny, kdy nefouká bych mohl pocitat na prstech jedne ruky. Takže jedine mozne řešení, proste to risknem, ono se stejně ho..o stane. Holt si rozorali meze a teď mají důsledek. Já osobně budu sledovat co se deje na polich kolem a při sebemenším porušení pravidel, co se aplikování postřiku týče, hned volam na životní prosředí, at si to užijou, proč by měli "užívat" jen včely?? ![]() Edit: v patek jsem dostal dopis, kde me bylo oznameno, že jedno nedaleké JZD bude stříkat, stříkat a stříkat od jara, pres leto i na podzim. Nedivil bych se, kdyby strikali i v zime, mam za barakem lán pole, kde loni v zari zaseli (podle me repku, podle jineho vcelare to musela byt jedine hořcice), která jim v prosinci začinala kvest... |
|||
Hlasování: Centisi (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)