Co se děje v úlech teď
|
12.02.2017, 12:01 AM
Příspěvek: #1327
|
|||
|
|||
RE: Co se děje v úlech teď
Ten systém matiek a dcér by som s tebou rád prebral , genetika ma zaujíma , je to super vec .
Teraz k tej paline - palina sa klasifikuje ako ,,dezinfecs", v ľudovom liečiteľstve sa používa pri žalúdočných ťažkostiach (aj po opici) reguluje kyslosť vnútorného prostredia žalúdka , čriev atď. proste len dezinfikuje , potom zdecimované prostredie sa z regeneruje samo. Moja teória , a dôvod prečo odporúčam palinu je , že v dnešnej prechemizovanej dobe sa nedá vylúčiť ako spúšťač ochorenia práve nadmerné množstvo reziduí z postrekov najmä fungicídov ! Prečo ! Lebo reziduá z fungicídov môžu spôsobovať náchylnosť organizmu na vznik hubového ochorenia , a práve nosema je klasifikovaná ako hubové ochorenie ! Nosičom reziduí do včelstiev je podľa mňa peľ ,preto že včely dokážu zo sladiny odfiltrovať všetky toxické látky už v samotnom mednom váčku , ale peľ neupravujú , jedine miešajú za pomoci enzýmov sladinu-teda med a peľ, následne nechajú fermentovať peľ , a ten potom skrmujú v podobe kŕmnej kašičky určenej pre larvičky . Z týchto larvičiek vyliahnuté včely môžu mať potom zdravotné problémy v podobe nosemy . To len na vysvetlenie . |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 6 Host(é)