Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlasů - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Setkávání - nejen Pražská
18.10.2016, 07:50 PM
Příspěvek: #5
RE: Setkávání - nejen Pražská
(18.10.2016 12:22 PM)Crha Karel napsal(a):  Obrať se na Petra Mirovského, nevím zda to organizuje přímo on, ale každopádně bude o "pražských" (a nejen pražských, pozvánky jsem dostával, ale mám to trochu z ruky) setkáváních vědět.
díky, ale co se týče pražských včelařských akcí, tak o těch myslím vím v pohodě, ale šlo mně o posezení v rámci ŠPV. Nevím zatím o tom, že by něco takového bylo. Vím, že tady nějaký pokus kdysi od Petra Mirovského byl, ale podle mne vyšel naprázdno.

Nebo jsem se o nich třeba mejlem nebo tady z fóra nedozvěděl a byl pouze pro někoho. Nebylo by to holt poprvé Sad

Ale fakt pouze na trošku zamrzlim foru toho moc člověk neprobere. Tak pokud jsem si zde nějakých pražských akcí ŠPV nevšiml a dělám stejnou věc jako někdo již přede mnou, tak se omlouvám, ale o ničem jsem do týhle doby ať pravidelným, nebo nepravidelným neslyšel, tak mne upozorněte, rád se zůčastním. I tak ale samozřejmě platí moje nabídka setkávání se v zimě někde v teple a v sezoně u včel. A nemám problém začít třeba u těch mojich.

A je to škoda, ale zatím je odezva celkem mizivá Sad

A všechno je o lidech. Budou chtít budou, nebo nebudou. A pokud budete v sobotu v Brně na konferenci MSVV, tak se můžeme setkat.

Petr
Hlasování: tondabh (+1), Debora (+1)
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Setkávání - nejen Pražská - petr.strejcek - 18.10.2016 07:50 PM

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)