Setkávání - nejen Pražská
|
18.10.2016, 07:50 PM
Příspěvek: #5
|
|||
|
|||
RE: Setkávání - nejen Pražská
(18.10.2016 12:22 PM)Crha Karel napsal(a): Obrať se na Petra Mirovského, nevím zda to organizuje přímo on, ale každopádně bude o "pražských" (a nejen pražských, pozvánky jsem dostával, ale mám to trochu z ruky) setkáváních vědět.díky, ale co se týče pražských včelařských akcí, tak o těch myslím vím v pohodě, ale šlo mně o posezení v rámci ŠPV. Nevím zatím o tom, že by něco takového bylo. Vím, že tady nějaký pokus kdysi od Petra Mirovského byl, ale podle mne vyšel naprázdno. Nebo jsem se o nich třeba mejlem nebo tady z fóra nedozvěděl a byl pouze pro někoho. Nebylo by to holt poprvé ![]() Ale fakt pouze na trošku zamrzlim foru toho moc člověk neprobere. Tak pokud jsem si zde nějakých pražských akcí ŠPV nevšiml a dělám stejnou věc jako někdo již přede mnou, tak se omlouvám, ale o ničem jsem do týhle doby ať pravidelným, nebo nepravidelným neslyšel, tak mne upozorněte, rád se zůčastním. I tak ale samozřejmě platí moje nabídka setkávání se v zimě někde v teple a v sezoně u včel. A nemám problém začít třeba u těch mojich. A je to škoda, ale zatím je odezva celkem mizivá ![]() A všechno je o lidech. Budou chtít budou, nebo nebudou. A pokud budete v sobotu v Brně na konferenci MSVV, tak se můžeme setkat. Petr |
|||
Hlasování: tondabh (+1), Debora (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)