Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlasů - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Setkávání - nejen Pražská
13.10.2016, 11:14 AM
Příspěvek: #1
Wink Setkávání - nejen Pražská
Přeju Vám všem pěkný den,

při blížícím se času klidu u včel si tak říkám, jestli by nebylo fajn se přes zimní měsíce, kdy nejsme u včel občas jako šancaři setkat. Akcí ŠPV letos bylo pomálu (já vím že nějaké byly, ale pouze pro začátečníky) a při absenci Brna a Vilémova, mi občasné tlachání na fóru nestačí a proto bych to chtěl trošku změnit.

Proto jsem si řekl, jestli by nebylo dobré, se občas setkat jen tak, žádné organizované přednášky a semináře, ale prostě jen tak v hospodě, kavárně, nebo někde jinde, jak bude libo. Popovídat si, vyměnit si zkušenosti. Jako příklad beru včelaře u nás, kdy se v hospodě setkáváme každý měsíc a musím říct, že jsou ta setkání nedocenitelná. Setkávání zkušených a méně zkušených včelařů jsou pro obě strany velkým přínosem ( tak poslední věta je jak z pera dobrého agitátora Big Grin)

A jelikož bydlím na okraji Pray, tak pokud by byl zájem, navrhuji se scházet někde ve městě v Praze třebas jednou za měsíc. Kdo přijede, přijede. Zároveň by se mi líbilo, pokud by se to osvědčilo, tak že by "příPražský roj":-D samozřejmě mohl pokračovat i výměnou zkušeností na včelnicích rovnou i v sezoně. A to si myslím, že bude ještě větší pecka Big Grin

Takže pokud byste měli zájem tak mi napište buď SZ nebo do mejlu a když nás bude víc, tak potom by se dohodlo, co a jak.

Pěkný i když trochu uplakaný den

Petr
Hlasování: tondabh (+1), Debora (+1), coral (+1)
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
Setkávání - nejen Pražská - petr.strejcek - 13.10.2016 11:14 AM

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)