Medovina
|
25.05.2016, 02:37 PM
Příspěvek: #16
|
|||
|
|||
RE: Medovina
(20.05.2016 05:01 PM)Víťa napsal(a): Vařit určitě ne! Pokud z neznámých příčin uhyne včelstvo a má v pozůstalosti hodně medu, nemám chuť si ho dát na chleba, ani s ním kontaminovat ostatní úly - v příjemně teplé vodě vymačkám med i pyl z díla a pak dělám "vařenou" variantu. Ta příchuť pylu a vosku má své kouzlo.... Z čistého medu je přírodnější "studená" varianta. MS |
|||
Hlasování: Víťa (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Příspěvky k tématu |
Medovina - Palino 123 - 15.10.2015, 10:47 AM
RE: Medovina - Rasťo 71 - 15.10.2015, 10:11 PM
RE: Medovina - Palino 123 - 15.10.2015, 10:43 PM
RE: Medovina - Rasťo 71 - 16.10.2015, 09:26 AM
RE: Medovina - Palino 123 - 16.10.2015, 09:55 AM
RE: Medovina - Martin Smutný - 16.10.2015, 03:55 PM
RE: Medovina - Palino 123 - 16.10.2015, 04:45 PM
RE: Medovina - OldaVP - 20.10.2015, 10:35 PM
RE: Medovina - Aleš Molčík - 21.10.2015, 08:08 AM
RE: Medovina - Palino 123 - 26.01.2016, 08:35 PM
RE: Medovina - Kamil Střelka - 28.01.2016, 06:06 PM
RE: Medovina - Palino 123 - 20.02.2016, 11:21 PM
RE: Medovina - Stanislav Rataj - 20.05.2016, 01:11 PM
RE: Medovina - Debora - 20.05.2016, 01:43 PM
RE: Medovina - Víťa - 20.05.2016, 05:01 PM
RE: Medovina - Martin Smutný - 25.05.2016 02:37 PM
RE: Medovina - Debora - 25.05.2016, 05:15 PM
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)