ŠPV-hnutí-cesta a cíl
|
07.12.2012, 06:45 PM
Příspěvek: #13
|
|||
|
|||
RE: ŠPV-hnutí-cesta a cíl
Vážení kolegové. Před chvílí mi volal Vašek a v dobrém na mne vysypal to, co měl na srdci. Zachoval se jako správné květinové dítě, ačkoliv bych jím měl být vlastně já (podle věku). Souhlasím s ním, že jsem se zachoval jako samozvaný vůdce ŠPV a diktátor. To prosím není ironie,ale fakt. Díky mu za to. Jen na objasnění jak vše vziklo. To jsem Vaškovi též řekl, než nám spadl signál. V mé neformální komunikaci s V. Švamberkem jsem se jen zmínil, že nás asi ke kulatému stolu nepozve. Řekl, že ano /asi před 10-14 tid dny/. Asi v tuto chvíli jsem vás měl oslovit, jak s tím naložíme, ale moc jsem tomu nevěřil, že se to stane. Karlovi a Radkovi jsem to ale řekl minulý týden a sichroval se. To bylo jistě předčasné a nesprávné. Ale já jsem zvyklý jednat . To jsem tedy nedomyslel. V pátek přišla pozvánka na můj email. V rozdělovníku jsme nebyli a všiml si toho Karel, já ne. Protože toho 12.12. nemůžu skutečně jsem "pověřil" (znovu podotýkám neoprávněně) Radka. Toť celé. Ano překročil jsem své kompetence, které vlastně nejsou žádné. Největší má Karel, neboť je administrátorem. Tímto se samozřejmě omlouvám, za ukvapené jednání.
Nyní se musíme rozhodnout. Půjdeme, či nikoliv. Je skutečně otázkou, zda náš čistý stůl není více než účast. Je skutečně asi na pořadu dne vyříkat si, zda by třeba administrátor, Karel nebo nějaká rada neměla hnutí zastupovat navenek. Já měl v hlavě,že by takovu mohla být do budoucna skupina aktivních lidí ,kteří by pracovali a organizovali naši práci v regionech (tedy tzv.roje). Pokud by k něčemu takovému došlo, zříkám se dopředu členství v takové radě. Ne proto, že by nebyla třeba nebo z uražené ješitnosti,ale proto, že jsem z funkcionaření v ČSV dost unaven a realizuji se přímo u včel. Tam je moje místo. Asi bych měl něco navrhnout. Což takhle vyslat Radka jen jako zástupce za mou osobu /pozvánka přišla na mne/ a do budoucna vyjasnit nebo více definovat zastupování třeba skupinou lidí, kteří by se nějakým způsobem volili. Sice mi to je trochu proti srsti, ale alespoň v tomto bychom tu demokracii mohli převzít. Co vy na to? Je ale třeba se s rozhodnutím zda se zúčastníme nebo ne, vypořádat do úterka 11.12. nebo lépe přes víkend. Ještě jednou se omlouvám za způsobené problémy. Třeba to ale k něčemu přispělo. Zdraví Leoš Včelařit bez chemie je normální! Včely jsou přírodním bohatstvím a partnerkami, ne pouhým výrobním prostředkem! |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)