Mor včelího plodu - AFB (American Foulbrood)
|
19.01.2015, 02:26 PM
Příspěvek: #31
|
|||
|
|||
RE: Mor včelího plodu - AFB (American Foulbrood)
(19.01.2015 02:12 PM)terez.c napsal(a): Kdyby za jedno včelstvo pes bral 30 korun, byl by to brzo nejbohatší pes na světěA což teprve 500Kč jako VúVč Dol ![]() Necvičíš psi ? Já to zkoušel sám, musí být dobrý okolní klima, ale tak po dvou úlech už nevím, odkud to jde ![]() Naučit to psa nebude žádnej problém. |
|||
Hlasování: Debora (+1), terez.c (+1) | |||
19.01.2015, 02:49 PM
Příspěvek: #32
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nevycvičím psa, když nemám mor, takže otázka zní, kdo má psa i mor? ![]() ![]() ![]() |
|||
Hlasování: Debora (+1) | |||
19.01.2015, 09:24 PM
Příspěvek: #33
|
|||
|
|||
skúška dopadla zatiaľ na mor negatívne
![]() |
|||
Hlasování: Jan Brunclík (+1), liptaka (+1), schützmeister (+1), Debora (+1), Aleš Molčík (+1) Zobrazit vše | |||
20.01.2015, 01:37 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.01.2015 01:40 AM od Debora.)
Příspěvek: #34
|
|||
|
|||
krásný Shortie, chytá myši?
|
|||
Hlasování: terez.c (+1) | |||
20.01.2015, 08:02 PM
Příspěvek: #35
|
|||
|
|||
...chytá ako ďas
![]() v jeseň keď chytí viac ako jednu myš za deň, zakladám na letáče mriežky... ![]() |
|||
Hlasování: Debora (+1), terez.c (+1), schützmeister (+1) | |||
24.01.2015, 08:22 PM
Příspěvek: #36
|
|||
|
|||
RE: Mor včelího plodu - AFB (American Foulbrood) | |||
Hlasování: schützmeister (+1) | |||
25.01.2015, 10:31 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.01.2015 10:34 PM od schützmeister.)
Příspěvek: #37
|
|||
|
|||
Jak je ta země malá - přesně za naším pásmem za hranicema následuje to Bavorský
![]() Vůbec tohle by někdo měl poslat na SVS - zvlášť dobrý je Cheb, kde to maj bavoři hned za městem a u nás celý západní čechy "čistý". A pak - kde se ten americkej mor u nás vzal - imperialisti ho množej hned za hranicema. ![]() ![]() ![]() |
|||
Hlasování: terez.c (+1), Jan Brunclík (+1), Jaro Stoklasa (+1), Debora (+1) | |||
26.01.2015, 02:51 PM
Příspěvek: #38
|
|||
|
|||
Michale, já jsem původně z Chebu a to je taková černá díra, co jinde okolo existuje, v Chebu zmizí, není, nefunguje... zvláštní místo. Je možné, že i ten moc díra odsála a vyplivla někde jinde
![]() |
|||
Hlasování: schützmeister (+1), Jan Brunclík (+1), Debora (+1), Aleš Molčík (+1) | |||
26.01.2015, 08:46 PM
Příspěvek: #39
|
|||
|
|||
Mohu potvrdit, jel jsem za zakázkou do Chebu a poprvé v životě jsem místo instinktu cestovatele musel použít v mobilu GPS ( v našem hanáckém překladu Gde Proboha Su) a ani ta se moc nechytala, takže jsem nakonec k cíly dorazil pomocí místních co mi poradily kudy tudy.
|
|||
Hlasování: terez.c (+1), schützmeister (+1), Jan Brunclík (+1), Debora (+1) | |||
26.01.2015, 09:54 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.01.2015 10:24 PM od Jan Brunclík.)
Příspěvek: #40
|
|||
|
|||
Terko z tou černou dírou : je celkem hezký hrad v Chebu objevil jsem ho nedávno, navštívil a celkem hezké místo, nedaleko jsou Františkovi lázně, SOOS rezervace http://www.krusnohorci.net/vylet/214-pri...rvace-soos, kde je také hezké podívání, pak Žírovice - motýlí farma. http://www.motylidum.cz/galerie.htm. Ale Cheb jako takový asi bych tam bydlet nechtěl. Jen jsem chtěl říct, že jižní čechy jsou hezké a odsuzovat je třeba kvůli Temelínu nedaleko Hluboké by nebylo hezké.
Je pravda, že dopravní značení okolo Chebu, ale i na karlovarsku je mizerné, ale to není jen okolo chebska a karlovarska je to i jinde. Je dobré, že jsi natrefil na ochotné lidi Aleši. Lidé jsou různé ![]() Mimochodem kam až se dá dostat v tématu : Mor včelího plodu - AFB k 26.1.2015 Mapové výstupy ohnisek nebezpečných nákaz a ochranných pásem http://eagri.cz/public/app/svs_pub/mapy_nak/#mapa=MVP Mýlit se může každý, učený i nevzdělaný blbec ... Víc lidí má víc rozumu. Ten poradí to, ten vono, a pak se dílo podaří. Lokalita: Habartov (starý Habartov) okres Sokolov 485m Krušné hory |
|||
Hlasování: terez.c (+1), Debora (+1), schützmeister (+1), Aleš Molčík (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)