Chvála medu - Horní hrad 27.7.2013
|
23.07.2013, 07:59 PM
Příspěvek: #1
|
|||
|
|||
Chvála medu - Horní hrad 27.7.2013
Narazil jsem na tenhle odkaz a tak se zeptám, nejedete tam náhodou někdo?
http://www.psnv.cz/index.php?option=com_...&Itemid=92 |
|||
25.07.2013, 12:09 AM
Příspěvek: #2
|
|||
|
|||
RE: Chvála medu - Horní hrad 27.7.2013
Na slavnostech chvála medu jsem byl třikrát a je tam výborná atmosféra, letos bohužel musím být v práci, takže nejedu, ale moc doporučuji a dej vědět, jak bylo
![]() |
|||
28.07.2013, 12:30 AM
Příspěvek: #3
|
|||
|
|||
Náhodou jsem tam zavítal, účast cca 50 lidí ( byl jsem tam kolem 12 hodiny), atmosféra byla zvláštní. Řešili jak dostat melicitozu z pláství
![]() Ale abych to shrnul... Pánové z PSNV se snažili, za to jim čest a dík. Principiálně a názorově se s námi rozchází (my s nimi také, stejně jako s většinou včelařské obce). Je to škoda, protože by spolupráce všech včelařských skupin mohla být produktivní a snad možná konstruktivní. |
|||
28.07.2013, 01:48 PM
Příspěvek: #4
|
|||
|
|||
Měl jsi smůlu , že jsi nenarazil na naši DUŠI. Já jsem v minulosti potkal právě na chvále medu doktůrka, který zkoušel apiterapii v praxi a jelikož trpím nemocí, která se dá pouze léčit apiterapií, tak mě toto setkání s tímto člověkem hodně napovědělo. Návštěva těchto akcí i ČSV není zbytečná. Člověk aspoň ví, co ho legislativně do budoucna čeká.
Pokud by se s pustil do debat, tak to bys narazil na většinu. To je moje osobní zkušenost. |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)