Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aplikace "Včelařská databáze"
26.04.2015, 10:12 AM
Příspěvek: #20
RE: Aplikace "Včelařská databáze"
Kohoute o včerejšku mi nemluv, byl jsem ve včelách a takové je nepoznávám, včera muselo se něco dít (večer přišly pršky tak buď tlak či tak něco). Pak jsem byl u mámy sekat zahradu a včely co tam mám také útočily, naprosto bez důvodu, nikdy jsem nezažil, že by je sekačka (elektrická) takhle dráždila. A ani v jednom případě jsem neměl mobil. A do toho mi volala manželka z chaupy, že dcerka slízla žihadlo od včelek co mám tam. Tedy včera bylo něco divného co se včelám plošně nelíbilo, mobil nemobil.
Deboro vidíš, CBčko na střeše (také kousek od včel) ještě mám, tak musím zkusit zavysílat, aby ta pětiosmina byla k něčemu užitečná Smile nevysílal jsem dobré dva roky. Každopádně CB vysílá pouze 4W a jen když zaklíčuješ a anténa se snaží vysílat do okolí, ne soustředit výkon do jednoho místa (jako např. magnetron v mikrovlnce), tedy takto zvýšit tepotu by bylo složité.
Zběžně jsem se koukal na tu sudii, je tam zajímvá teorie, že včela či plást s stává pro určité frekvence anténou a mohou jim vadit, musím si oprášit teorii z ČVUT FEL a přečíst si to pořádně s kalkulačkou v ruce. Každopádně včla je malá, tedy jednalo by se o vysoké frekvence a těch E band rádií zase moc není.
LD to s tou baterkou je zajímavé to mě nikdy nenapadlo. Dnešní mobily mají v sobe většinou již Li-Pol baterie, ty staré měly NiCd nebo NiMH. Tedy včelky mohly reagovat na přítomnost určitých prvků. Pokud o tom více najdete prosím zveřejněte to.
A prosím admina o pořádek na fóru, do vlákna o včelařským SW jsme zatáhli diskusi o včlách a elektromagnetickém záření.
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
Aplikace "Včelařská databáze" - lyn_x - 23.04.2015, 08:51 PM
RE: Aplikace "Včelařská databáze" - Mlha - 26.04.2015 10:12 AM

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)