Aplikace "Včelařská databáze"
|
25.04.2015, 11:39 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.04.2015 11:43 PM od Leoš Dvorský.)
Příspěvek: #17
|
|||
|
|||
RE: Aplikace "Včelařská databáze"
Tak já nejsem opisovač opisovačů a dám nejprve na vlastní zkušenost a pak na nějaký odkaz a to si ještě dávám hodně velký pozor, kdo na něj dává odkaz a kdo jej zpracoval. Je to ještě před r. 2009. V té době se i dost diskutovalo o tom, zda to mizení včel není způsobeno mobily, vysílači a já nevím čím ještě. Tehdy jsem měl Motorolu V. Byl jsem u včel a zrovna mi volal kolega z Jablonce. Byl krásný prolet mladušek tak jsem mu chtěl dát poslechnout. No a celý ten chuchvalec včel se posunul vedle, normálně jsem je odehnal. Zopakoval jsem to několikrát, vždy se stejným účinkem. Tak jsem pak telefon položil na leták (to jsem již nevolal).
Včely se mobilu vyhýbaly a chodily tak 10 cm, vedle. Když náhodu nějaká náhodou dopadla na mobil, tak ihned vyletěla jak čert jako když se dítě dotkne rukou horké plotny. Když jsem dal ´mobil pryč, trvalo to tak 15 minut, než včely opět sedaly na místo, kde byl. Bude to někde na nějakém foru, dost se o tom diskutovalo. Nakonec mi, tuším pan Pazderka (Palán) vysvětlil, že to bylo asi baterií nebo čím, tomu já nerozumím. Véčeko LG, které jsem měl později, to nedělalo a současná Nokia taky ne.Vím ale, že jsem tehdy nebyl jediný, kdo si toho všiml. Asi záleží hodně na mobilu. Ty dnešní jsou asi modernější. Odsuzovat ale něco, co jsem já nezažil,........??? LD Včelařit bez chemie je normální! Včely jsou přírodním bohatstvím a partnerkami, ne pouhým výrobním prostředkem! |
|||
Hlasování: Debora (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)