Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chutné vegetariánske recepty
15.06.2014, 01:01 PM (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.06.2014 01:26 PM od Debora.)
Příspěvek: #65
RE: Chutné vegetariánske recepty
(15.06.2014 07:43 AM)Ladislav Kohout napsal(a):  Těch 30 stupňů není překlep?
pokud máš mléko od zdravých kraviček, která nebyla krmena siláží a jiným svinstvem, tak to stačí. Neznáš-li původ mléka, tedy krmení kravek, doporučeje se mléko mírně převařit.


(15.06.2014 11:25 AM)Crha Karel napsal(a):  Jsem na tom podobně a zrovna spekuluji jak uchovat česnek přes zimu bez použití mrazničky a hlavně bez soli. Zkoušel někdo zalít medem? Vydrží?

Haribol Kájo, já zalévám oloupané stroužky česneku olivovým olejem, tak ti vydrří léta. Jen musí být povrch čistý, tedy před loupáním dobře umýt ruce, aby se na povrchu stroužků česneku neusadily bakterie. Navíc získáš perfektní česnekový olej do salátů, na špagety "alio olio e peperoncino". Já to v principu takhle dělám se všemi bylinkami, rosmarýn, šalvěj, levandule, oregano, ale i s citronovou, nebo pomerančovou kůrou a s houbičkama.

Jinak jak píše Aleš, usušený česnek se dá vždy dobře spracovat.
Hlasování: Crha Karel (+1), Aleš Molčík (+1)
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 


Příspěvky k tématu
Chutné vegetariánske recepty - Milan Urík - 05.01.2014, 10:01 PM
RE: Chutné vegetariánske recepty - Mlha - 06.01.2014, 03:15 PM
RE: Chutné vegetariánske recepty - Debora - 15.06.2014 01:01 PM
RE: Chutné vegetariánske recepty - goro - 21.01.2015, 07:00 PM

Skok na fórum:


Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 2 Host(é)