Přidávání matky do oddělku
|
30.08.2015, 07:42 AM
Příspěvek: #16
|
|||
|
|||
RE: Přidávání matky do oddělku
Už som tu niekde raz napísal, že chlievik pre začiatočníkov ma vytáča, pretože neschopnosť týchto ľudí hľadať potrebné informácie dupluje vlákna s témami o ktorých je tu už diskutované. Poslaním tohto fóra je objavovanie a diskutovanie o spôsoboch, ako si udržať včely prirodzeným spôsobom ich života. Pri prírodnom včelárení nie je možné ľuďom hovoriť, čo by mali alebo nemali robiť. Brtníctvo na Urale, v Polsku alebo vo Švajčiarsku s takými radami nefunguje. Ak má niekto z adminov čas, tak nech pospája duplované vlákna do jedného. Ináč tu budeme mať postupom času chaos.
Prosím necitujte CELÉ príspevky! TOTO JE FORUM, NIE Email - každý predsa vidí na čo odpovedáte. Vo fóre treba citovať len niečo konkrétne, vetu alebo odsek. Ja používam citáciu celého príspevku veľmi málo. Možno som tak nikdy neurobil. Som si istý, a zo spätnej väzby je to zrejmé, že ľudia pochopili presne to, o čom hovorím. Komu sa nelení čítať aj predchádzajúce príspevky, tak citácie celých reakcií sú podľa môjho názoru úplne zbytočné. Vzdelaný človek uvažuje aj nad tým, čo už bolo napísané. Nerozumiem, prečo by som mal rovnakú reakciu čítať ešte raz. Internet spotrebuje každému z nás veľké množstvo energie, takže naučte sa myslieť predtým, než stlačíte tlačidlo "citovať". OK? A teraz späť na tému tohoto vlákna. |
|||
Hlasování: Miroslav Matucha (+1), Aleš Molčík (+1), Rasťo 71 (+1), Crha Karel (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)