|
Včely bez zásahu
|
|
11.08.2015, 01:25 PM
Příspěvek: #56
|
|||
|
|||
|
RE: Včely bez zásahu
Ten strom "vyvrátili" dělníci, kteří káceli topoly kolem transformátoru. Ta větev se roztrhla. Vzali čáru a zavolali mě, že nebudu nic dělat dokud se včely neuklidní nebo nezmizí. Tak jsem je uklidnil.
Holky vědí dobře, oč se nyní hraje. Kamarád je vybavil skafandry a až se dostanou k tomu stromu, naložíme klát na radlici a odvezeme do bezpečí nebo je ze strachu zabetonují. Opět zajímavá architektura, vlastně pro přeživší včelstva typická posloupnost. Mám slíben´přístroj, který lékaři strkají do žil, srdce a tak a budeme zkoumat dále celou dutinu zblízka a osazenou včelami. Uvidíme, jestli nebyla poškozena matka, zatím to nevypadá. LD
Včelařit bez chemie je normální! Včely jsou přírodním bohatstvím a partnerkami, ne pouhým výrobním prostředkem! |
|||
| Hlasování: Luděk Matoušek (+1), Miroslav Mareš (+1), OldaVP (+1), Debora (+1), Miroslav Matucha (+1) Zobrazit vše | |||
|
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)

Holky vědí dobře, oč se nyní hraje. Kamarád je vybavil skafandry a až se dostanou k tomu stromu, naložíme klát na radlici a odvezeme do bezpečí nebo je ze strachu zabetonují. Opět zajímavá architektura, vlastně pro přeživší včelstva typická posloupnost. Mám slíben´přístroj, který lékaři strkají do žil, srdce a tak a budeme zkoumat dále celou dutinu zblízka a osazenou včelami. Uvidíme, jestli nebyla poškozena matka, zatím to nevypadá. LD