Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Přirozený život včelstev versus člověk J.Nymsa
07.08.2015, 03:08 PM
Příspěvek: #253
RE: Přirozený život včelstev versus člověk J.Nymsa
(07.08.2015 02:24 PM)Martin Smutný napsal(a):  
(07.08.2015 01:48 PM)tondabh napsal(a):  
(07.08.2015 12:03 PM)Macek napsal(a):  Tondo, máš prehľad o tom či tie roje pochádzali z tvojich včelstiev?

Mirdo mám, zhruba osmdesát procent je od kamarádů, kteří lapají roje tím způsobem, že na maringotce mají umístěn roják a mně pak každý vrojený roj "něco stojí", ale oni jsou staří mazáci a nechtějí se učit nové věci tak ať pokračují, já mám alespoň dost včel "vychovatelek", měj se krásně rojivě Tonda.

Toníku, měl bys veřejně přiznat, že chodíš celé dny po lese a po lukách v prostěradle a sprostou haluzí coby anténou je naháníš k sobě. Krokodýl Dundee to dělal prstama...
Pokud to potvrdíš, žehlím si na příští rok prostěradlo (s lapači jsem letos neuspěl a musel do větví).
ms

Marťas léta praxe Tě naučí, ve větvích už jsem nebyl asi pět let, prostě není potřeba když holky vědí kam patří Smile, no a jako anténa slouží moje mysl, takže další téma na školení, škoda že jsi nebyl v květnu, probíhalo to i v praxi tak snad někdy příště, měj se krásně vrojivě Tonda.
Hlasování: Miroslav Matucha (+1), Debora (+1)
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Přirozený život včelstev versus člověk J.Nymsa - tondabh - 07.08.2015 03:08 PM

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 3 Host(é)