Workshop svatojánský
|
21.05.2013, 07:25 PM
Příspěvek: #4
|
|||
|
|||
RE: Workshop svatojánský
Ahoj přátelé volné stavby.
Setkání bylo báječné, a hlavně ukázalo , alespoň mě, že to jde a že to jde tak zajímavě a jednoduše. Ne že by práce kolem včeliček bylo málo, to si Vašek asi užije stejně jako jiní včelaři, ale má cestu značenou. Včelky mu staví směrovky, TUDYPROSÍM... ![]() Několikrát jsem se pokoušel nahrát malé AVIčko složené z fotek z workshopu, ale nějak se to nedaří a tak je umístěno na Úschovně pod označením : http://www.uschovna.cz/zasilka/N8JNZUS8M5BKAUR4-F3W * Od té doby jsem nasadil včelkám taky vyuku na "Volnou stavbu". No a musím je pochválit, bylo to nádherné když jsem vytáhnul z úlu, ve kterém stavěly minimálně 5 let na starém díle a zanášely staré dílo, tak z tohoto prostoru jsem vytáhnul za týden vystavěný rámek 39×24 zaplněný skoro celý novým dílem. Vedle umístěnou horní loučku s kouskem mezistěny, taky vytáhly a zastavěly třemi krásnámi srdíčky nového díla. Jak je vidět, včelky staví, i když jim to ordinuje naprostý začátečník. Jsou hodné a trpělivé. Doufám že jim to vydrží... ![]() Na lepení a "popisování" louček voskem jsem vyrobil větší licí pero. Něco mezi trubičkovým perem na rýsování a husím brkem. Tohle bude umístěno na jiném místě tohoto fóra. Přeji všem hodně úspěšné včelaření v souladu s představami včeliček. |
|||
Hlasování: Debora (+1), Crha Karel (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)