Vzkazy pro administrátory
|
01.11.2014, 05:23 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.11.2014 10:37 AM od Milan Bencúr †.)
Příspěvek: #29
|
|||
|
|||
RE: Vzkazy pro administrátory
Predpokladám, že chceme zachovať dedičstvo našich predkov vo včelárskom remesle. Ak majú nováčkovia potrebu diskutovať o svojich problémoch, tak tu majú svoju tému s vláknom iba pre nich. Ale zakladať sub-fórum pre nováčkov považujem za nezmyseľ. V súčasnej dobe sme ešte mladou skupinou prírodných včelárov a toto fórum je pre nás všetkých "súkromným" priestorom pre technické diskusie medzi praktikami aktívnych štamgastov. Kto si praje pripojiť sa k nám, účastníkom Šance pre včely, má možnosť prihlásiť sa a získať prístup na toto fórum. Všetky informácie na tomto fóre sú pre včelársku obec veľmi citlivé, takže sme v tejto diskusii zapojení súkromne a svojim spôsobom sme tu všetci nováčkovia.
PS: Univerzum, to je predsa vesmír, a fyzika, to je život. E=mc2. Spiritualita? Slovo spiritualita znamená spôsob bytia, ktoré je v opozícii voči materiálnosti, osobná cesta ponorenie sa do cností a modlitby. Mužská spiritualita. Som stvorený na obraz Boží. Táto stránka má inšpirovať k hľadaniu vlastnej cesty pri včelárení na prirodzenej stavbe včelieho diela, k slobodnému bádaniu v nekonečných možnostiach ukladania včiel a ich vedenia, ktoré sa nám dnes ponúkajú. Ja tu moje hmatateľné skúsenosti a výsledky z praxe zverejňujem, ale od Teba som tu ešte nečítal praktické výsledky z pôsobenia abracadabra vo včelárstve. A chcel by som, pretože newtonovská priamka je v kozmickom dianí krivočiara. |
|||
Hlasování: Debora (+1), Miroslav Matucha (+1), schützmeister (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)