Plánované včelařské akce
|
15.09.2014, 02:51 PM
Příspěvek: #34
|
|||
|
|||
RE: Plánované včelařské akce
Přemýšlel jsem o struktuře vzdělávání v duchu ŠPV. Přemýšlel jsem, co mohu udělat já. Včelařím pátým rokem, čili stále začátečník, ale prolet mladušek poznám a trubčinu taky. Uvést do problematiky úplného začátečníka mohu, ale někde hranice mám. Navíc platí, že nejvíc se člověk naučí učením....
Co k tomu potřebuji? Mít někoho konkrétního o level výš, koho mohu zkontaktovat (který i přijede), až budu v úzkých. A tak to jde dál a výš. A teď ta struktura: - základem je nabídka ochotných lidí, kteří se ve svém okolí nabídnou začátečníkům ku pomoci, webové stránky máme vč. mapy - v širším regionu by tito lidé měli "nad sebou" podobně ochotného zkušeného včelaře na konzultace, skvělé by byly jeho občasné "kontrolní" návštěvy - a ten by také věděl, komu zavolat o radu v případě potřeby Myslím, že se tak dá lépe čelit hrozbám nemocí i trápení včel neobratnou péčí včelaře (vím o čem je řeč, jsem samouk....). Přemýšlejte o tom MS [/quote] Krásně jsi to napsal Martine, síťování je skvělý nápad, já jsem sice v kategorii "poznám trubčinu" ![]() ![]() ![]() |
|||
Hlasování: Debora (+1), tondabh (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 3 Host(é)