Včely bez zásahu
|
05.05.2014, 10:39 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.05.2014 11:04 PM od Miroslav Macek.)
Příspěvek: #33
|
|||
|
|||
RE: Včely bez zásahu
Ďakujem za podnety.
Leoši , rád by som do Vilémova išiel ale niečo si musím aj odpustiť . Obetujem tomuto koníčku veľa času a som rád že mi to rodina toleruje a je toho takou tichou súčasťou. Čo sa týka toho diela. Je v strome celkom pekne ukryté niekde v hĺbke a škodcovia to naozaj zničia asi len v blízkosti „letáča“ . Skúsim odsledovať . Svet ale nie je ružový a dúfam že mi pozorovanie neprekazia iní škodcovia. Dostalo sa mi do uší že majitelia pozemku (predpokladám nejaký noví) uvažujú jaseň spíliť a vraj na to majú povolenie z obce. Dnes som to zisťoval a chvalabohu to nie je pravda , o žiadne povolenie na obci zatiaľ nikto nežiadal. Ak by sa to stalo , urobím čo sa dá aby sme tomu zabránili. Musím trochu poštudovať legislatívu v tomto smere. Najhoršie na tom je že zákony sú u nás také , že najlepšie je to odpíliť bez toho aby sa vôbec nejaké povolenie riešilo a ak sa náhodou v tom niekto začne vŕtať tak je potom možno udelená nejaká symbolická pokuta (ak vôbec, pretože nejde o chránený strom) ktorá počítam že ani neprevyšuje cenu palivového dreva zo stromu. Tak držte palce. Zázrivá , 650m |
|||
Hlasování: MajaSk (+1), Martin Smutný (+1), Rasťo 71 (+1), Leoš Dvorský (+1), Milan Bencúr † (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)