Nedeľná včelárska beseda "Šanca pre včely"
|
24.02.2014, 02:42 PM
Příspěvek: #10
|
|||
|
|||
RE: Nedeľná včelárska beseda "Šanca pre včely"
Čerstvé ohlasy na včelársku besedu:
Pekný deň pán Bencúr! Je ešte príliš skoro na spracovanie všetkých informácii od vás z pekného stretnutia včelárov vo vašej krásnej dedinke... Ale jedno viem už teraz - zvolili sme správne "odborného garanta" našej budúcej aktivity - vás! Viem, že mnohí včera pozerali na vaše pripomienky "z iného uhlu" pohľadu, ale to len kvôli tomu, že človek je taký tvor, ktorý si myslí, že buď on všetko vie, alebo tí druhý mu to musia podať tak, aby tomu rozumel a vtedy sa zatvári, že on to už vedel... Som si však istý, že takisto mnohí pochopili zmysel toho, čo ste hlavne svojím vystúpením chceli povedať - Byť sám sebou a žiť a robiť pre radosť, znamená ľahšie pochopiť aj iných - včetne prírody, zvierat, včielok... Tento mail píšem len v mojom mene, ale viem, že aj môj priateľ a kolega vo vznikajúcom združení Projekt pre Život, mal veľmi dobré pocity z vašej akcie. Pripravíme náš "zámer" aktivity so včielkami a potom sa vám ozveme s ním, aby ste sa na to z vášho pohľadu pozreli vy... verím, že sa nám to spoločne podarí.. Ešte raz vďaka a veľa sily a radosti z vašej aktivity srdečne Ján Dobry den, velmi Vam dekuji za vcerejsi prednasku o prirodnim vcelareni. Myslim si, ze vetsine se libila a byla velmi prinosna. Kosnice me zajima, chystam se pestovat starou odrudu raze tzv. Ikricu, ktera se tu na Liptove a Orave drive pestovala a rad bych vyzkousel kosnice si sam uplest. Ikrica je na to velmi vhodna. Zatim, ale nevim jak a tak bych uvital se seznamit s nekym, kdo to umi a od koho bych se to mohl naucit. Pokud by to bylo mozne rad bych videl kosnicove vcelareni u toho Vaseho kolegi co jste nam promital a tez s Vama si jeste popovidat. Zatim dekuji a preji pekny den. M.Mag Benusovce |
|||
Hlasování: Petr Jezowicz (+1), Rasťo 71 (+1), Miroslav Macek (+1), Aleš Molčík (+1), Debora (+1) Zobrazit vše | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)