Nedeľná včelárska beseda "Šanca pre včely"
|
09.01.2014, 03:59 AM
Příspěvek: #6
|
|||
|
|||
RE: Nedeľná včelárska beseda "Šanca pre včely"
NEDEĽNÁ BESEDA o prírodnom včelárení "Šanca pre včely"
Termín: nedeľa, 23.februára 2014, od 10.oo do 15.oo hod. Miesto: reštaurácia SIESTA v obci Jasenová okres Dolný Kubín Poznámka: počet účastníkov je limitovaný na 25 až 30 osôb Stravovanie a občerstvenie si hradí každý účastník sám PROGRAM je zameraný na prírodné včelárenie V dopoľudňajších hodinách: - Prezentácia úľov Warre a JU-čechoslovák - Vysvetlenie metódy prírodného včelárenia v týchto úľoch - Prezentácia jedného z mnohých spôsobov hospodárenia v úľoch Warre a JU - Vedenie včelstva na prírodnom diele počas sezóny Obed: jednotné menu pre všetkých účastníkov V popoľudňajších hodinách odpovede na otázky: - Prax v košnicovom včelíne - Rojenie včelstiev podľa Vašich potrieb - Delenie včelstiev s "automatickou" zmenou kráľovnej - Chov matiek - Zber peľu, medu a propolisu - Prevod včelstva z iného úľového systému na model Warre - Odpovede na rôzne iné otázky Pre registráciu je potrebné rezervovať si miesto dopredu mailom na adresu milan.bencur@gmail.com a oznámiť mi meno každého účastníka, okres jeho pôsobenia a požiadavku na obed. Opätovne pošlem každému účastníkovi praktické dáta spojené so včelárskym stretnutím. Privítam aktivitu každého účastníka prezentovať fotografiami jeho včelnicu a inšpiratívne postupy z jeho spôsobu vedenia včelstiev, prípadne nápady z domácej dielne. Je mi cťou, že chcete využiť príležitosť stretnúť sa u mňa s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi a teším sa na Vašu účasť. Milan Bencúr PS: Opäť je o stretnutie veľký záujem. Nechcem nikoho odmietnuť, takže sa stretneme v sále kultúrneho domu. Reštaurácia SIESTA stravovanie a občerstvenie zabezpečí ako minulý rok. |
|||
Hlasování: Petr Jezowicz (+1), petr.strejcek (+1), Miroslav Macek (+1), Debora (+1), tondabh (+1) Zobrazit vše | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)