Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chutné masité a jiné recepty
08.01.2014, 11:26 AM
Příspěvek: #15
RE: Chutné masité a jiné recepty
Přihlásil jsem se na LŠNV a když mi došlo že mi to nepřinese nic užitečnýho, místo jsem přenechal šťastnému náhradníkovi. Jako lepší nápad mi přišlo ušetřené kilometry a peníze investovat do účasti na přednáškách LD. První (nepamatuju si jméno té vesnice, ale byl tam na pódiu ještě ten "američan", právnička a ředitel) byla průřezová, bylo o čem přemejšlet. Druhá ve Vratislavicích zřejmě proti původnímu plánu LD také a bylo očem přemejšlet. Další se mi nepodařilo vypátrat. O vzniku Šance vím od začátku, od začátku mi je tato myšlenka blízká ale jaksi jsem až do nedávna neměl potřebu se účastníkem stát. Ve chvíli kdy jsem začal stloukat 56 nástavků pro volnou stavbu ta potřeba vyvstala. Tak jsem se k Hnutí přihlásil. A zjistil tak že mi o pár dní uteklo setkání v MB kam bych se jistě vypravil.
Až se vyblbnete s tou vaší krví a začne to tu zase být o včelách, pošlete mi prosím někdo SZ.
Pokud se tu do té doby nepožerete navzájem. A pokud toho nenecháte tak si pište že požerete.
Haribo
Hlasování: Nytra Boleslav (+1), Aleš Molčík (+1), hvezduska (+1), Jaro Stoklasa (+1)
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
Chutné masité a jiné recepty - Milan Urík - 05.01.2014, 10:02 PM
RE: Chutné masité a jiné recepty - Ladislav Kohout - 08.01.2014 11:26 AM

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)