Chutné vegetariánske recepty
|
07.01.2014, 01:09 AM
Příspěvek: #11
|
|||
|
|||
RE: Chutné vegetariánske recepty
(06.01.2014 06:20 PM)Crha Karel napsal(a):(06.01.2014 02:49 PM)tondabh napsal(a): ... vidím zcela neodůvodněnou výtku ... podsouváš ... Haribol Kájo, nevím z jakého důvodu si myslíš, že jen Tebou psaná slova mají svůj přesný význam a obsah a už vůbec mi není jasné, proč si myslíš že jsem slovo prosba zaměnil se slovem výtka. Pokud dobře čtu Tvůj text, tak v jedné větě píšeš na konci slovo prosba, ale hned v druhém odstavci začneš " Netěší mne, když vegetariáni v rétorice...", takže se nediv, že to lze pochopit jako výtku, zvláště když o sobě píšeš že Tebou psaná slova mají přesný význam howk. Neměj obavy že by u mne špatně pracovala empatie a že bych si o Tobě myslel, že bys své výroky myslel v tom špatném smyslu, zcela chápu Tvé pochody, ale nečtu zde tyto příspěvky jak vidíš jen já a tudíž jsem musel zareagovati aby jsi rozlišil, že pokud dva dělají totéž, nemusí to být totéž, hlavně ve psaném slově, kdy neslyšíme tón hlasu, nevidíme že se u toho druhá osoba usmívá a pod. Hlavně se velmi těžko řeší na fórech úvahy typu " hnijící zdechlina, mršina apod. Je to pejorativní a trochu unfer a projev nelásky k masožravcům", ale kdyby jsi četl mé předchozí příspěvky, dozvěděl by ses že jsem v nich upozorňoval na to, že budu úmyslně nazývati věci pravými názvy a pojmy, a to proto že protistrana vkládala úmyslně krvavé recepty na stůl vegetariánům howk. K vzájemnému porozumění mohou lidé dospět pouze za předpokladu že všichni chtějí, neboť slovo chci má obrovskou energii a je potřeba se ji naučit vnímat. Kromě všeho dalšího je vnímání tím, co je možné nazvat "úrovní chápání ". Přirozeně bez toho, co se nazývá "pojem", je nemožné chápání dění okolo, a ačkoliv řečené je všem jakoby "jasné", je nutné vyjasnit smysl termínu "pojem", aby byl skutečně pochopen a všemi "pojmut". Na co například ukazuje posloupnost zvuků " unfer "? Pojem = vzájemná shoda (vazba, spojení) v psychice jedince slova, fráze, symbolu, skupiny nebo posloupnosti symbolů toho nebo onoho jazyka, používaného společností. Už končím a jak píšeš bude velice praktické tyto věci diskutovati z očí do očí, ale z druhé stránky zase tímto trochu pobavíme " publikum ", měj se krásně vegetariánsky, Tonda. |
|||
Hlasování: Debora (+1), Crha Karel (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)