Chutné vegetariánske recepty
|
06.01.2014, 06:20 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.01.2014 06:49 PM od Crha Karel.)
Příspěvek: #10
|
|||
|
|||
RE: Chutné vegetariánske recepty
(06.01.2014 02:49 PM)tondabh napsal(a): ... vidím zcela neodůvodněnou výtku ... podsouváš ... ![]() Zajisté taky cítíš rozdíl mezi neutrálním emočním zabarvením věty "jíte zabitá zvířata" a dehonestujícím "jíte zdechliny či hnijící mršiny" bez ohledu na odborné pojmosloví. Což jsem se právě snažil ukázat na eticky nepřijatelném příkladu lidské smrti. Pokud bys tyto rozdíly nevnímal, pak by samozřejmě další dialog nevedl k vzájemnému porozumění a to by mne mrzelo. Má předchozí slova byla prosta emocí, ani nebyla formulována jako kategorický imperativ, protože se považuji za hledače rovnováhy jehož těžiště se neustále mění s přílivem nových poznatků. Souhlasím s tebou, že tento veřejný prostor není nejpříhodnější platformou pro ujasňování si významových nuancí slov, proto si nechám pokračování tohoto dialogu až na osobní setkání, které je pro to příhodnější. Milost boží a světlo poznání s Tebou. PS: Rád bych si opět objednal sýry, ale pouze při respektování rovnoprávných podmínek. Jsi ochoten to akceptovat a udělat mi radost? ![]() |
|||
Hlasování: Milan Bencúr † (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)