Workshop svatojánský
|
08.12.2013, 01:42 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.12.2013 01:45 PM od Aleš Molčík.)
Příspěvek: #22
|
|||
|
|||
RE: Workshop svatojánský
Mě nevadí, že ŠPV nemá stanovy, nemůže nic vlastnit a už vůbec mi nevadí, že to není nějaký registrovaný spolek. A když už se předpokládá, že to všechno je někým zneužitelné a tak se musí předpokládat také rovnou, že pokud se založí spolek s pevnými pravidly, tak bude se muset vytvářet komise a kontrolovat druhým včelnice jestli chovají včely podle pravidel spolku. Protože jinak to bude zase jen o tom, že někdo řekne/napíše, že se bude snažit chovat včely podle zásad spolku a tato důvěra je opět zneužitelná a bude si dávat loga spolku na med a ošetřovat amitrazem jen se bude od vyvíječe kouřit.
Takže jestli kdokoliv chce další politickou stranu s registrovanými logy, korýtky a vším co k tomu patří nikdo nikomu ruce nedrží. Za sebe říkám, děkuji nemám zájem. Pokud něco podobného vznikne z ŠPV odcházím a dál si budu žít svým způsobem a dělat věci podle sebe. Jinak já ty řeči na webu mamevcely zas tak moc neřeším, je to jen mlžení o nějakém pozadí a nikdy nic konkrétního i když byl k tomu několikrát vyzván a ten zbytek obsahu metodik a vyznání je z mého pohledu bez hodnoty, protože sám se o podobné postupy zajímám v podstatě od začátku mého včelaření, ale na to ti kdo s tím začnou stejně přijdou sami praxí. |
|||
Hlasování: Martin Smutný (+1), schützmeister (+1), Petr Mirovský (+1), Radek Krušina (+1), Miroslav Mareš (+1) Zobrazit vše | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)