Workshop svatojánský
|
07.12.2013, 04:21 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.12.2013 04:23 PM od Aleš Molčík.)
Příspěvek: #15
|
|||
|
|||
RE: Workshop svatojánský
Netřeba v tom hledat nějakou záhadu, to je normální "nekalá soutěž" kdy je potřeba pomluvit konkurenci, aby zákazníci si koupily workshop (už to slovo napovídá) na Jánu a ne na přednášku ŠPV, kde dostanou informace zdarma, protože se platí jen skutečné a přímé náklady na sál apod. Doufám, že to má Václav vyřešené i s finančákem, aby když se někomu znelíbí, neměl problém.
To s tou organizací a výrobou warre bych také nijak moc neřešil, protože líná huba je velké neštěstí to platí přímo na Ondru. Stačilo se zeptat zde a klidně bych tu výrobu warré zajistil u mě a neřešil bych ani nějaké počty, protože nastavit frézu je záležitost několika minut co na prstech jedné ruky jdou spočítat. Kolega stolář si chtěl vydělat víc, tak zkusil deset kusů a vyšlo to a když Ondra měl první příspěvek, že je s někým domluvený, tak do toho přece nebudu už zasahovat to by mi bylo trapné. Tak si teď udělám trochu reklamy a kdyby někdo potřeboval něco od truhláře tak, aby nemusel v potu tváře a za oběti velkých starostí řešit kdo to vyrobí, tak se může obrátit na mě, dělám sice hlavně nábytek, ale jsem z vesnice tak jsem zvyklý i na chovatelské zařízení pro všechny druhy zvířat a cokoliv jiného co zavání dřevem. Teď jsem si udělal nějaké výkresy a budu si vyrábět nástavkový klát z fošen, jak budou nějaké fotky z výroby dám je sem ať se také něčím pochlubím ![]() |
|||
Hlasování: tondabh (+1), bohemia.gall (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)