Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co pak to mám za včeličku ?
19.10.2013, 02:53 PM
Příspěvek: #4
RE: Co pak to mám za včeličku ?
(19.10.2013 02:54 AM)Debora napsal(a):  Michale, priloz nám pár fotek Tvé tmavé
No jo, když já umím fotit jen na černobílý, klasický film, učil jsem se fotit v 70letech a velký pokrok jsem neudělalSad Tak časem.
Jinak k tvým foto : první dvě vyhlížejí, jako klasické šedivky - kraňky rakouského střihu, přesně dle výše uvedeného popisu. Třetí foto je blbě vidět, pokud to byl jiný úl. Co že to mělo být ?
A krásné foto Míry Macka, to jsou u nás ty nejžlutější, přesně co jsem viděl včera prvně, žluto-oranžový proužek.Ten odborník z minulého století tvrdí, že vše v jiné barvě, než černé či šedé, už z principu nemůže být čistá kraňka. Je to do zajisté šlehlé vlaškou, nebo buckfestkou / to by ale bylo spíš cihlové /. Míro, měl to být nějaký konkrétní klon, nebo je to co pole dalo ?
Ještě prý, aspoň v tom minulém storočí, byli zásadní znaky pro šlehlost kraňky jednak barva - barevná italka, buckfestka či unás celkem množená kyperka, nebo vlastnosti : příslušnost k AMM bodavost, TMELENÍ a kompaktní hnízdo, pro barevné / vl,buck,kyper /pak ještě klidné sezení, což pro pravověrnou kraňku nebývalo typické.
Nu, fakt jsem zvědavý, co ještě uvidíme.
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Co pak to mám za včeličku ? - schützmeister - 19.10.2013 02:53 PM
RE: Co pak to mám za včeličku ? - Milan Urík - 22.10.2013, 08:02 AM

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 4 Host(é)