Zkušenosti s volnou stavbou
|
04.08.2013, 07:52 PM
Příspěvek: #134
|
|||
|
|||
RE: Zkušenosti s volnou stavbou
Díky všem za odpovědi, já to všechno tak nějak instinktivně tuším, nojo ale zkušenosti nemám tak je fakt každá rada dobrá a bohužel s volnou stavbou bez rámků je to trošku jiné a informací je pomálu. O zebrování jsem se něco dočetl, přijde mi to celkem drsné a jen tak bych do toho nešel, je to "pokus v zoufalství". Prostřední tři plásty hnízda jsem nechal, prohodil jsem krajní loučky tak, aby více zastavěná šla na kraj atd., dneska jsem se do nich podíval jen přes folii a mám pocit, že tam něco staví. O kategoriích plástů toho opravdu moc nevím, chudáci moje včely!
![]() Ještě než skončíme toto téma, tak poslední dotaz - mohou teda oddělky přežít, i když v horním nástavku budou zaplněné zásobami třeba jen ty dva převěšené plásty + to něco málo, co vystavěly na sousedních loučkách? Nebylo by pak lepší třetí nástavek prostě sundat a nechat je jen ve dvou NN, ovšem zcela vystavěných a zaplněných? Díky moc! Toť asi vše. L. (03.08.2013 10:01 PM)Leoš Dvorský napsal(a): Ještě jsem ti, Libore , zapomněl napsat. Hlavně ne žádné zebrování. To jen v případě, že zaměníš plásty stejné kategorie. To prozatím ještě neznáš, tak pozor, radějí netrhat a hlavně ne střední plásty. LD |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 2 Host(é)