Farrar
|
09.11.2020, 10:52 PM
Příspěvek: #8
|
|||
|
|||
RE: Farrar
Jirko, ne, nebudu tě soudit. To může jen ten nejvyšší (samozřejmě nemyslím Zemana.....
![]() Pokud ti to vyhovuje, jsi spokojený, není co řešit. U začítečníka to s klidem akceptuji. Důležité je neohrožovat své okolí. Samozřejmě dnes už říkám věci na tvrdo a ani ne moc veřejně, protože vím, že to jde zcela jinak a jsem ochoten jít proti všem a klidně to všem předvedu, bude-li dostatečná motivace. Jsou to moje zkušenosti a žádné vyčteninky. Na těch ledonvých seminářích jsem nic jiného nedělal, než ukázal nejzákladnější základy k včelaření bez chemie. Už jsem nechtěl nikdy víc něco podobného opakovat. Ale kdo ví. Asi to účastníkům chvíli potrvá, než to stráví, ale třeba se něco uchytilo. Docela by mne zajímalo, co z toho kdo využil. Nemám spíš už jen trpělivost vymlouvat a vysvětovt něco těm, co včelaří delší dobu, třeba 30 let. To, že chce být někdo klamán, je jeho věc. Vím, že člověk je převážně zaměřen levicově. Tj hledá pomoc, vně a ne u sebe, rád strká hlavu do oprátky, hlavně když není sám..... Já jsem konzervativec a tak se věci snažím pochopit a jednat podle toho. Nehodlám už "zachraňovat" svět. Jít proti větru mi vůbec nevadí. Věřím, že různé věci se nám stávají proto, aby se podrobila zkoušce naše víra v to, co říkáme a co pak děláme. Tak jen neustň u těch jedů. Důležitý je první krok a pak se nezastavit. ld Včelařit bez chemie je normální! Včely jsou přírodním bohatstvím a partnerkami, ne pouhým výrobním prostředkem! |
|||
Hlasování: Martin Smutný (+1), Jan Sochor (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Příspěvky k tématu |
Farrar - Jiří Sláma - 07.11.2020, 01:56 PM
RE: Farrar - Leoš Dvorský - 07.11.2020, 07:07 PM
RE: Farrar - Jiří Sláma - 07.11.2020, 11:44 PM
RE: Farrar - Leoš Dvorský - 08.11.2020, 10:46 AM
RE: Farrar - Jiří Sláma - 09.11.2020, 09:18 PM
RE: Farrar - Jan Sochor - 09.11.2020, 10:17 PM
RE: Farrar - Jiří Sláma - 09.11.2020, 10:31 PM
RE: Farrar - Leoš Dvorský - 09.11.2020 10:52 PM
RE: Farrar - Jiří Sláma - 10.11.2020, 12:08 AM
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)