Začínáme včelařit s ŠPV
|
30.04.2020, 01:33 AM
Příspěvek: #129
|
|||
|
|||
RE: Začínáme včelařit s ŠPV
(29.04.2020 12:34 PM)Tomáš Křepelka napsal(a): ...pán od kterého je mám říkal, že na mezistěnách je vystaví do dvou dnů a začnou nosit...známí radil že jim mám dát jeden rámek se zavřeným plodem dolů a že začnou rychleji. ... Já jsem taky začátečník (letos po 4leté pauze začínám znovu), ale myslím si (a neber si to prosím osobně, začínal jsem taky tak), že na to nejdeš úplně správně. Bylo by fajn, kdyby sis zkusil prvně na to udělat nějaký vlastní názor, prohledat toto nebo jiná fóra, projít znovu literaturu - prostě přijít s nějakým svým vysvětlením, proč asi nechtějí stavět a ideálně doplnit odkazy, z čeho čerpáš. Na toto téma najdeš na webech nebo fórech různá a často i protichůdná vysvětlení a čím víc budeš hledat, tím víc z toho za chvíli budeš "Matěj" ![]() Když si uděláš nějaký názor a dokonce se podělíš, proč nebo na základě čeho si to myslíš, tak ti ostatní můžou tvojí hypotézu buď potvrdit anebo vyvrátit a naznačit, kde je chyba úvaze. A ty si pak můžeš poupravit to, jak o včelách přemýšlíš. A hlavně neboj se dělat chyby ![]() Takže vítej v klubu zelenáčů, ničeho se neboj a měj oči a srdce otevřené ![]() P.S. naučil se někdo někdy jezdit na kole, aniž by spadl? ...no a tak je to se vším a včelaření není vyjímka Vysočina - Hamry nad Sázavou 555m, RM 39x24 |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 2 Host(é)