Jak vytočit fakt dobrý med
|
25.08.2017, 11:23 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.08.2017 04:20 PM od Ali.)
Příspěvek: #19
|
|||
|
|||
RE: Jak vytočit fakt dobrý med
No,
ad 1 - ještě to nemám učesané (ještě to chvíli potrvá, je to stále ve vývoji, zatím cca tři roky čtení a sbírání informací od 22.00 do 0,30), ad 2 - je tam spoustu citátů a různě upravených a zkrácených původních článků (nevím, jak je to legální, pustit to ven), ad 3 - viz příloha (a nevím ani, jak s tak velkým obsahem naložit). Takže zatím bych to raději nechal u ledu, pro soukromé účely (jsou to jen sesbírané informace, moje jen poznámky a výsledky, pokud něco přezkouším a testnu). Nemám, a ani jsem to neměl nikdy v úmyslu ven vypustit, neboť vše je tu dohledatelné (výcuc cca z 500-set příspěvků - "Členové zde publikovali celkem 13.461 příspěvků v 387 tématech." + něco z VF). Jen se to snažím udělat interaktivní, pro rychlý přehled (začínám mít fakt velký problém s pamětí). Jo, jsme mimo téma. PS. Ono stačí otevřít příspěvky či stránky p. Dvorského, Bencúra, Schützmeistera, Marxe, MUDr. Šumery a dalších a máš 80% + nějaké jutubko. Je tu zajímavých lidí, jen se rozhlédnout. Já su ten poslední, co by mohl radit, jen pouhý sběratel info. |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)