Zkušenosti s volnou stavbou
|
12.07.2017, 02:52 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.07.2017 02:55 AM od tondabh.)
Příspěvek: #254
|
|||
|
|||
RE: Zkušenosti s volnou stavbou
(11.07.2017 05:51 PM)Milan Urík napsal(a): Ahoj Toníku, kolik máš toho času Japonců? Není to tak dávno,cos je velmi propagoval a chtěl jsi na Japonce převést většinu svého chovu. Mám několik známých, kteří sd nechali nalákat a vsichni uz Japonce rusi a znovu by do toho nešli. Díky. Haribol Milánku, tak japončíků mám toho času jednu maringotku což čítá 22 úlů, ale jak jsem již někde psal současně testuji 5 druhů úlů a líbí se mi jak lze napasovat zkušenosti z jednoho druhu úlu na další. Vše to samozřejmě vyžaduje touhu zkoušet a nebát se experimentovati. Člověk musí umět nabyté zkušenosti zapracovat do daného projektu a být trpělivý, ale musí tam být upřímná touha, potom se celý vesmír spojí aby ti pomohl. Mám mnoho přátel i mimo špv, kteří mají japončíky pro zábavu a naučil jsem je v nich jednoduše včelařit a pokud chtějí tak i bez rojení a s pěknými výnosy plástečkového medíku. . Píšeš že někteří jsou zklamáni a znovu by do toho nešli. Ono záleží co od toho očekávali jakou se naučili zootechniku a jak ji prováděli v praxi, protože pokud včelař dodrží to co zde na fóru je o japončících popsáno a zapojí do toho trochu včelařské empatie, je poté radost si s japončíky pohrát. Je hezké jak píšeš nedávno a ono je to již čtyři roky, krásně nám to utíká, měj se krásně včeličkově Tonda. |
|||
Hlasování: Miroslav Matucha (+1), straka (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 5 Host(é)