Volná stavba v rámečkách
|
29.05.2017, 11:20 PM
Příspěvek: #148
|
|||
|
|||
RE: Volná stavba v rámečkách
No dyť to říkám i vnoučatům, tak jak mě to říkávál můj táta.
Když se předpřipraví správné věci ve správný čas na správné místo, pak už to jde skoro samo, i ta volná stavba. To "skoro" jsem pozapomněl prvně dodat. Když to tak nejde, láme se to přes koleno, a pak je něco špatně. No a to je právě to, co je třeba prozkoumat, pozjišťovat a zapsat si za uši nebo já do PC a nenechat nápravu jen na včelkách. Mám rád koukat se se na věci, když ony tak nějak samy fungují. Proto občas sem pustím nějaký problém a snažím se ho přetřást přes dvě strany linku, až z Vás chytřejších a zkušenějších něco vypadne. Pro mě je to "nepřímá zkušenost", kterou nemusím sebe a včely opětovně trápit, když už je na světě, a předpokládám, že i pro některé začínající taky. Takže, dopředu děkuji všem, za trpělivost a vynaloženou snahu, nám, na startovní lajně, něco poradit. Já popročítám linky, a za čas, zase nějaké téma načnu. Těch zpráv je tu hafo, jen 3 - 5% ale za něco stojí. A to je sakra hledáního. Já potřebuju některé věci slyšet či někým vidět i ze dvou či tří pohledů, než mi docvaknou další souvislosti. ![]() Mějte se fajn, a ještě jednou dik. Ali |
|||
Hlasování: pebe (+1), Radka Nývltová (+1), schützmeister (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)