Důležité Zachraňme české národní parky
|
03.04.2017, 08:15 PM
Příspěvek: #41
|
|||
|
|||
RE: Zachraňme české národní parky
Ano, odpověď je trefná, tvoje i Karlova.
Což ovšem nic nemění na tom, že díky aktivitám Hnutí Duha a jím podobným zmizelo z povrchu přinejmenším několik opravdových pralesů - Prameny Vltavy, Debrník,Trojmezná, Stožecká skála - jen co si vybavuju. A nebavíme se tu o plantážích smrku na Ztraceném či Blatném vrchu. Z toho pohledu mě zní slova " zachraňme přírodu " z Duhových úst jako když zloděj kříčí chyťte zloděje. Věc se nemá tak, že já bych chtěl v parcích těžit dřevo nebo stavět sjezdovky. Jen teď, když už to všechno pos....li a není téměř co chránit, tak aby někdo občas myslil hlavou a poučil se z krizového vývoje - stále se ještě najdou nádherné kouty, které stojí za to chránit a nejsou na šumavě. A než takhle blafat o ničem, co už nevrátíš, pouvažovat třeba o iniciativě Rakoukých lesů na biokoridory. Nebo aspoň biotopové stromy v lesích. V Tomhle ohledu je ČR daleko za západem i kupříkladu slovenskem - to ale nikde není slyšet. Ani o biodotacích nět slušaju - dokonce tady myslím mgr. Bláha razí ještě velmi zastaralé teze. / schválně jsem tam mrknul - nerazí vůbec žádné, slovo kukuřice či japonský topol tam není mnoho frekventováno, natož lesní štěpka /. Když něco neznáš, můžeš se zeptat. Komu stačí transparent, s tím si druzí šíbrujou, jak potřebujou. A neber to osobně - jsem prostě takovej troll. ![]() |
|||
Hlasování: Debora (+1), tondabh (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)